Forsikring Min side

Ikrafttrædelsesdato

 


Nedenfor kan du læse om, hvornår de forskellige forsikringstyper kan træde i kraft
Det er den dato, hvor du accepterer et tilbud fra Medlemsbutikken, der er vigtig, når du køber en ny forsikring eller flytter dine nuværende. Du kan acceptere vores forsikringstilbud enten per mail eller ved at ringe til os. Vær opmærksom på, at dine forsikringer tidligst træder i kraft, når du accepterer vores tilbud.  

Når du flytter din forsikring til Medlemsbutikken
For alle forsikringerne gælder følgende: Overtager vi dig som kunde fra et andet selskab, kan det ske fra den dato, hvor du plejer at betale forsikringen i dit gamle selskab. Det er også muligt at blive kunde hos os efter en kort opsigelse. Det vil sige, at du bliver hos dit gamle selskab i løbende måned plus en måned, hvorefter forsikringen træder i kraft hos Medlemsbutikken.

 

Indbo

En ny forsikring kan træde i kraft den 1. eller den 15. i måneden. Falder den 1. eller den 15. i en weekend eller på en helligdag, vil forsikringen først træde i kraft den efterfølgende 1. eller 15., der falder på en hverdag.

Årsrejse

En ny forsikring kan træde i kraft med det samme. Hvis du er taget på ferie, kan forsikringen dog først træde i kraft efter fire dage.  Opretter du en afbestillingsforsikring skal denne være tegnet inden du bestiller rejsen.

Ulykke

En ny forsikring kan træde i kraft med det samme.

Bil

Forsikringen på en ny bil træder i kraft på indregistreringsdagen.

På biler er ansvarsforsikringen lovpligtig. Det betyder, at det er forhandleren eller den privat person, som du køber bilen af, der står for forsikringen i op til tre uger, indtil du selv har oprettet den lovpligtige forsikring. Når bilen indregistreres i dit navn hos SKAT, er den som udgangspunkt ansvarsforsikret hos dit forsikringsselskab. Vi har dog behov for en række oplysninger for at kunne give dig en korrekt pris, så kontakt os, hvis du skifter bil eller bliver bilejer for første gang.

Hus

Køber du et hus, træder forsikringen i kraft på ejerskiftedatoen. Det vil sige den dag, du får nøglerne.

Fritidshus

Køber du et fritidshus, træder forsikringen i kraft på ejerskiftedatoen. Det vil sige den dag, du får nøglerne.

Hund

Forsikringen kan træde i kraft med det samme.

Kat

En ny forsikring kan træde i kraft med det samme.

Indregistreret knallert

Forsikringen på en ny knallert træder i kraft på indregistreringsdagen.

Motorcykel

Forsikringen på en ny motorcykel træder i kraft på indregistreringsdagen.

Campingvogn og teltvogn

Forsikringen på en ny vogn træder i kraft på indregistreringsdagen.
 

Stationær Campingvogn
En ny forsikring kan træde i kraft med det samme ved køb ellers den 1. eller den 15. i måneden.
Falder den 1. eller den 15. i en weekend eller på en helligdag, vil forsikringen først træde i kraft den efterfølgende 1. eller 15., der falder på en hverdag.

 

Påhængsvogn

En ny forsikring kan træde i kraft med det samme.

Studerende Indbo og Studerende Ulykke

Se Indbo og Ulykke.

 

 

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til fredag fra klokken 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.